Flipkart Daily Quiz Trivia Answers Today 10 November 2020 – SuperCoins

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 10 November 2020, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, Flipkart Daily Quiz Time–

Flipkart Daily Trivia Answer is Live Now. Are you looking for Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answer for Play & Win Win Vouchers, Gems & Much More then you are here at the right place.

In this page I will share with you Flipkart Daily Trivia Quiz Answer where you can play Flipkart Daily Trivia Quiz with submit correct answer of 5 questions. You can Win Vouchers, Gems & More from Flipkart Daily Trivia.

Flipkart Daily Trivia Answer

So friends if you want to submit correct and fast Flipkart Daily Trivia Answer, then don’t worry visit BlogTechnology page copy the answers and submit it fast as soon as possible and then you got a chance to win Gifts Voucher, Gems And more. So let’s play without any confusion or delay

Flipkart Daily Trivia Details

QuizFlipkart Daily Trivia
PrizesGems, Gifts & Vouchers Unlimited Prizes
Total Prizes1 Lakh + Prizes
Available onFlipkart App Only
Date & TimeDaily 12AM to 12PM
Winner Announcement Immediately

How to Flipkart Daily Trivia Quiz 10 November 2020?

1. First of all, Download Flipkart App From Google Play Store Or Apple Store

2. After Installing, Open the App

3. Login / Sign up to your Amazon Account

4. Open Games Section & Find Daily Trivia Contest

5. Just Click on The Banner 

6. There Will Be A Total Of 5 Questions

7. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

8. After Submit All the correct answer. You can eligible for lucky winner

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 10 November 2020

So here is the all the correct answers of 5 questions of the 10 November Trivia Quiz, let’s see and play the quiz without any mistakes and win prizes from Flipkart

Answers Will Update At 12:00 AM. To Get Answers KeepRefresh Here

Q1: Who Has Won The Most Maximum Sixes Award In The IPL?

Answer 1: Chris Gayle

Q2: Who Holds The Indian Record Of Taking The Most Wickets In The IPL?

Answer 2: Amit Mishra

Q3: Which Of These Cities Has Not Served As The Secondary Home Ground Of The Rajasthan Royals?

Answer 3: Guwahati

Q4: Which Team Is Being Coached By This Sri Lankan Bowling Legend?

Answer 4: Sunrisers Hyderabad

Q5: Who Was The First Bangladeshi Cricketer To Play In The IPL?

Answer 5: Sakib Al Hassan

Older Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 8 November 2020

Q1: Which Team Holds The Record For Qualifying For The Most Consecutive Playoffs?

Answer 1: Chennai Super Kings

Q2: Which Of These Teams Did Not Qualify For The Playoffs Of IPL 2020?

Answer 2: Kolkatta Night Riders

Q3: Who Is The First Batsman To Score 500+ Runs In 6 Consecutive IPL Seasons?

Answer 3: David Warner

Q4: Which Of These Teams Would You Associate This Fielding Legend With?

Answer 4: Kings XI Punjab

Q5: Which Team Finished Last On Points Table This Season For The First Time?

Answer 5: Rajasthan Royals


Q1: Which Defunct IPL Team Was Owned By This Person?

Answer 1: Pune Warriors India

Q2: Varun Chakravarthy Was The Most Expensive Buy Of The 2019 IPL Auction. Which Team Bought Him?

Answer 2: Kings XI Punjab

Q3: Which West Indies Cricketer Has Hit The Most Sixes In T20 Matches After Chris Gayle?

Answer 3: Kieron Pollard

Q4: Who Among These Did Not Serve As A Captain In The First Season Of The IPL?

Answer 4: Gautam Gambhir

Q5: Who Among These Holds The Record Of Bowling The Most Dot Balls In IPL History?

Answer 5: Harbhajan Singh

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 5 November 2020

Q1 : For which team has Chris Gayle hit the most sixes in T20s?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: Which IPL team became the first to be out of the IPL 2020 playoff race?

Answer 2: Chennai Super Kings

Q3: For which Indian domestic team does KKR’s Varun Chakravarthy play?

Answer 3: Tamil Nadu

Q4:  Which IPL team holds the record of playing the most T20 matches in the world?

Answer 4: Mumbai Indians

Q5: Who among these has not hit a six off the last ball of a match to win an IPL match?

Answer 5: Suresh Raina

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 2 October 2020

Q1: Which Of These Teams Has Played In The All The IPL Seasons Till Date?

Answer 1: Kolkata Knight Riders

Q2: Who Is The Captain Of Kings XI Punjab In IPL 2020?

Answer 2: K. L. Rahul

Q3: Identify This Indian Businessman Associated With The IPL Team Chennai Super Kings.

Answer 3: N. Srinivasan

Q4: Which Tyre Company Is The Official Strategic Timeout Partner Of The IPL?

Answer 4: CEAT

Q5: With 102 Catches, Which Player Holds The Record Of Taking The Most Catches In The IPL?

Answer 5: Suresh Raina

1st October Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2020

Q1: Which IPL Team’s Official Anthem Is Korbo Lorbo Jeetbo Re?

Answer 1: Kolkata Knight Riders

Q2: Which IPL Team’s Home Ground Is Named After Former Prime Minister Rajiv Gandhi?

Answer 2: Sunrisers Hyderabad

Q3: To Which Country Does This Delhi Capitals Player Belong?

Answer 3: Nepal

Q4: Identify This Jharkhand Cricketer Who Is A Part Of The Mumbai Indians Team

Answer 4: Ishan Kishan

Q5: Which Of These Australians Has Been A Captain In The Highest Number Of IPL Matches?

Answer 5: Adam Gilchrist

30 September Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2020

Q1: Which Former IPL Team’s Home Ground Was The MCA Stadium ?

Answer 1: Rising Pune Supergiant

Q2: He Is The Only English Player To Captain An IPL Team . Identify Him .

Answer 2: Kevin Pietersen

Q3: He Is The Only Person From His Country To Play In The IPL . Which Country Does He Belong To ?

Answer 3: Netherlands

Q4: In Which IPL Team’s Logo Would You See The Sudarshan Chakra ‘ ?

Answer 4: Mumbai Indians

Q5: After M. S. Dhoni , Who Has Played The Role Of A Captain In Most IPL Matches ?

Answer 5: Gautam Gambhir

29th September Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2020

Q1: Who Is The Most Successful Captain In The IPL With 4 Title Wins ?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: After Which Politician Is Delhi Capitals ‘ Home Ground Named ?

Answer 2: Arun Jaitley

Q3: Identify This Rajasthan Royals Player Who Is The Youngest Player To Score An IPL Fifty .

Answer 3: Riyan Parag

Q4: Which Of These Players Has Played For MI , RCB , PWI , KKR And Now RR In 2020 ?

Answer 4: Robin Uttappa

Q5: Which Of These Countries ‘ Player Has Never Captained An IPL Team ?

Answer 5: Bangladesh

Amazon MI Watch Quiz Answers – Win Redmi 9A

25th September Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2020

Q1: What Was The IPL Team Delhi Capitals Earlier Known As?

Answer 1: Delhi Daredevils

Q2: On Which Of These Continents Was The 2009 IPL Season Organised?

Answer 2: Africa

Q3: Identify This Mumbai Indians Player.

Answer 3: Aditya Tare

Q4: Which Of These Is The Official Broadcast Partner Of The Indian Premier League?

Answer 4: Star India

Q5: Which IPL Team Holds The Record For The Most Playoff Appearances Without A Title?

Answer 5: Royal Challengers Bangalore

24th September Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2020

Q1: Which Team Has Won The Most Number Of Matches In The IPL?

Answer 1: Mumbai Indians

Q2: Which Of These Actresses Is A Co-Owner Of The IPL Team Kings XI Punjab?

Answer 2:  Priety Zinta

Q3: In Which City Of Gujarat Was The Defunct IPL Team Gujarat Lions Based?

Answer 3: Rajkot

Q4: This Player Has Not Played For Which Of These Teams In The IPL?

Answer 4: Sunrisers Hyderabad

Q5: Who Was The First Player To Take A Hattrick In The IPL?

Answer 5: Laxmipathy Balazi

23rd September Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2020

Q1: Which Team Was Captained By This Cricketer In The Inaugural Season Of The IPL?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: In Which South Indian City Was The IPL Team Deccan Chargers Based?

Answer 2: Hyderabad 

Q3: Which Of These Beverage Companies Has Been The Title Sponsor Of IPL?

Answer 3: Pepsi

Q4: For Which Of These Feats Is This Award Given In The IPL?

Answer 4: Most Wickes

Q5: Which Is The Only Current Team To Have Never Appeared In An IPL Final?

Answer 5: Delhi Capitals

Terms & Conditions :

  1. This Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Will Commence On 23rd September 2020 From 00:00:01 A.M. (IST) To 23rd September 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. To Participate In The Contest You Must Do/Fulfill The Following :
  3. Age Must Be 18 Years Or Above ;
  4. Must Have A Valid Account On The Platform And Log In Using The Same On The Flipkart Mobile App
  5. As Part Of This Contest, You Have To Answer Simple Questions That Will Be Prompted On Clicking The Quiz Banner On The Gamezone Page On The Flipkart App And Website During The Contest Period. You Will Need To Select A Response To The Qprompted In The Quiz . Subsequent Responses From The Same Account ID Is Invalid. The User Can Only Take The Survey Once And Will Get The Reward.
  6. There Will Be A Quiz Running Every Day.
  7. Winners Will Be Announced Within 15 Days From The Date Of Participation And Can Check The Same In Their Gems / Rewards Section
  8. You Acknowledge And Confirm That You Are Aware Of The Nature Of Telecommunications/Internet Services And That An Email Transmission May Not Be Received Properly And Maybe Read Or Be Known To Any Unauthorized Persons. You Agree To Assume And Bear All The Risks Involved In Respect Of Such Errors And Misunderstanding And Flipkart Shall Not Be Responsible In Any Manner.

Leave a Comment